Ben je overtuigd? Helemaal perfect! Hier zal je van genieten!

We begrijpen dat je uw trektocht, te voet of met de fiets, door de Vlaamse Ardennen liefst zo snel mogelijk vast legt, dus we helpen je hier graag mee.

Door te klikken op “inschrijven wandel-trektocht” of “inschrijven fiets-trektocht”, krijg je een formulier waarin je kan vermelden wanneer je de trektocht eventueel zou willen laten doorgaan. Wij bekijken dan samen met de deelnemende b&b’s of de trektocht kan doorgaan in de door u voorgestelde periode en doen u een voorstel. Vanaf dan kan u definitief inschrijven en online betalen. Zolang u niet betaald heeft kan u dus op elk moment de inschrijving afbreken.

Data

Onze trektochten starten op zondag (met als eerste wandeldag op maandag). Op een andere dag starten: op aanvraag. Zie hier het volledige traject.

MEI 2022: VOLZET (inschrijven voor een trektocht in de maand mei is helaas niet meer mogelijk).
JUNI 2022: nog enkele trektochten mogelijk (beperkt aanbod), dien je aanvraag in!
JULI 2022: beperkte mogelijkheden tot trektocht, dien je aanvraag in: nog mogelijkheden binnen de periode van 12 tot 21/7.
AUGUSTUS 2022: inschrijven voor een trektocht in augustus is helaas niet mogelijk
SEPTEMBER 2022: nog mogelijkheid tot trektocht, dien je aanvraag in!
OKTOBER 2022: nog enkele trektochten mogelijk (beperkt aanbod), dien je aanvraag in!

Deelnemende b&b’s.

Kijk ook eens naar de voorstelling van de deelnemende b&b’s zodat je weet in de welke b&b je terecht komt. Elke b&b heeft haar eigen unieke troeven. In de ene b&b overnacht je in een luxueuze villa, in een andere b&b de gezelligheid van grootmoeders huis, of hoog op een berg, met een culinaire touch of helemaal op het platteland tussen de dieren.

Bekijk hier de deelnemende b&b’s en neem alvast een kijkje naar wat je mag verwachten.