Ben je overtuigd? Helemaal perfect! Hier zal je van genieten!

We begrijpen dat je uw trektocht, te voet of met de fiets, door de Vlaamse Ardennen liefst zo snel mogelijk vast legt, dus we helpen je hier graag mee.

Door te klikken op “inschrijven wandel-trektocht” of “inschrijven fiets-trektocht“, krijg je een formulier waarin je kan vermelden wanneer je de trektocht eventueel zou willen laten doorgaan. (Max 4 personen).

Wij bekijken dan samen met de deelnemende b&b’s of de trektocht kan doorgaan, in de door u voorgestelde periode, en doen u een voorstel. Vanaf dan kan u definitief inschrijven en online betalen. Zolang u niet betaald heeft kan u dus op elk moment de inschrijving afbreken.

Data

Onze trektochten starten bij voorkeur op zondag (met als eerste wandeldag: maandag). Op een andere dag starten: enkel op aanvraag. Zie hier het volledige traject.

OKTOBER 2022: nog enkele trektochten mogelijk (beperkt aanbod), dien je aanvraag in!
NOVEMBER 2022: nog verschillende mogelijkheden, dien je aanvraag in!

Deelnemende b&b’s.

Kijk ook eens naar de voorstelling van de deelnemende b&b’s zodat je weet in de welke b&b je terecht komt. Elke b&b heeft haar eigen unieke troeven. In de ene b&b overnacht je in een luxueuze villa, in een andere b&b de gezelligheid van grootmoeders huis, of hoog op een berg, met een culinaire touch of helemaal op het platteland tussen de dieren.

Bekijk hier de deelnemende b&b’s en neem alvast een kijkje naar wat je mag verwachten.

Kamerbezetting.

1 tot 2 personen: 1 kamerbezetting.
3 personen: 1 kamerbezetting.
4 personen: 2 kamers worden voorzien bij 4 b&b’s. Bij b&b De Boskouter is de gastenkamer voorzien voor 4 personen (1 kamer), en slapen 4 personen samen op de gastenkamer. SLECHTS bij uitzondering (en enkel wanneer de gasten daar uitdrukkelijk om vragen) is het ook mogelijk dat er extra gebruik gemaakt wordt van de kampeerhut (max 2 personen, heel jaar door) of ’t Veldhuisje (max 2 personen, niet in de winter) als aanvulling op de gastenkamer. Bekijk de kampeerhut op deze pagina: www.deboskouter.be/kampeerhut en ’t Veldhuisje op deze pagina: www.deboskouter.be/veldhuis.