Ben je helemaal warm geworden van onze fiets-trektocht, door de Vlaamse Ardennen? Heb je al een datum in je agenda gevonden wanneer je de trektocht zou willen wandelen? Vul dan even onderstaand voorstel-formulier in, en we bekijken met alle deelnemende b&b’s uit de Vlaamse Ardennen of we de trektocht voor u kunnen organiseren op de door u voorgestelde datum. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend; je kan nog op elk moment de inschrijving afbreken.

We proberen je binnen de 24u (of sneller!) te bevestigen of de trektocht kan doorgaan of niet en op welke data en n welke volgorde de b&b’s zullen volgen. Als de trektocht kan doorgaan, zal je een link ontvangen om je in te schrijven en de betaling te voldoen. Pas vanaf dan is je inschrijving definitief en gelden de annulatievoorwaarden.

Juli: trektochten beperkt mogelijk
Augustus: GEEN trektochten mogelijk.

Opgelet: check steeds je spam box want onze mails durven wel eens tegengehouden te worden door spamfilters.

Noteer 1, 2, 3 of 4 personen. Opgelet: standaardbezetting op 1 kamer, behalve bij enkele b&b’s op 2 kamers (indien 3 of 4 personen)
Noteer hier op welke zondag je de trektocht zou willen starten (met maandag als eerste fietsdag naar de volgende b&b)
Het is belangrijk voor ons om op voorhand te weten met welke allergie├źn we moeten rekening houden. Mochten daar moeilijkheden rond zijn, dan contacteren we je om tot een geschikte oplossing te komen.
Soms gebeurt het dat een antwoord van ons in je spambox belandt. Kijk daarom steeds in je spam box wanneer je na 1 dag nog steeds geen reactie van ons zou ontvangen hebben.