Doe ons een wandelvoorstel / fietsvoorstel!

Ben je helemaal warm geworden van onze trektocht te voet, door de Vlaamse Ardennen? Heb je al een datum in je agenda gevonden wanneer je de trektocht zou willen wandelen? Vul dan even onderstaand voorstel-formulier in, en we bekijken met alle deelnemende b&b’s uit de Vlaamse Ardennen of we de trektocht voor u kunnen organiseren op de door u voorgestelde datum. Onze trektochten starten steeds op zondag, met maandag als eerste wandeldag. Slechts uitzonderlijk en op aanvraag is starten op een andere datum mogelijk.

We proberen je binnen de 24u (of sneller!) te bevestigen of de trektocht kan doorgaan of niet en op welke data en n welke volgorde de b&b’s zullen volgen. Als de trektocht kan doorgaan, zal je een link ontvangen om je in te schrijven en de betaling te voldoen. Vanaf dan is je inschrijving definitief en gelden de annulatievoorwaarden.

Juli: beperkt aanbod aan trektochten.
Augstus: GEEN trektochten mogelijk.

Opgelet: check steeds je spam box want onze mails durven wel eens tegengehouden te worden door spamfilters.

check zeker je spam map!
Noteer 1, 2, 3 of 4 personen. Standaard op 1 kamer, behalve bij enkele b&b’s verdeeld over 2 kamers (indien 3 of 4 personen)
Noteer hier welke datum je de trektocht zou willen starten. Onze trektochten starten steeds op zondag met op maandag de eerste wandeldag naar de volgende b&b. We bekijken uw voorstel met de deelnemende b&b’s.
Het is belangrijk voor ons op voorhand te weten met welke allergie├źn we moeten rekening houden. Mochten daar moeilijkheden rond zijn, dan overleggen we graag even om een oplossing te komen.
Soms gebeurt het dat een antwoord van ons in je spambox belandt. Kijk daarom steeds in je spam box wanneer je na 1 dag nog steeds geen reactie van ons zou ontvangen hebben.