Ben je helemaal warm geworden van onze trektocht te voet, door de Vlaamse Ardennen? Heb je al een datum in je agenda gevonden wanneer je de trektocht zou willen wandelen? Nieuwsgierig naar de prijs voor deze all-in formule? Vul dan even dit formulier in, en we bekijken met alle deelnemende b&b’s uit de Vlaamse Ardennen of we de trektocht voor u kunnen organiseren op de door u voorgestelde datum.

Alvast een overzicht van onze prijzen:

Alleenstaande: 880 euro

2 personen (1 kamer): 1130 euro

3 personen (1 kamer): 1680 euro

4 personen*: 2230 euro

Kamerbezetting.

* 4 personen: 2 kamers worden voorzien bij 4 b&b’s. Bij b&b De Boskouter is de gastenkamer voorzien voor 4 personen (1 kamer), en slapen 4 personen samen op de gastenkamer. SLECHTS bij uitzondering (en enkel wanneer de gasten daar uitdrukkelijk om vragen) is het ook mogelijk dat er extra gebruik gemaakt wordt van de kampeerhut (max 2 personen, heel jaar door) of ’t Veldhuisje (max 2 personen, niet in de winter) als aanvulling op de gastenkamer. Bekijk de kampeerhut op deze pagina: www.deboskouter.be/kampeerhut en ’t Veldhuisje op deze pagina: www.deboskouter.be/veldhuis.

INBEGREPEN:

  • Overnachting in 5 unieke b&b’s,
  • alle maaltijden,
  • 5 dagen vervoer bagage naar de volgende b&b,
  • wandelroutes, wandel-of fietskaart
  • en een gezellige babbel met onze uitbaters ter plaatse!

–> Maaltijden bestaan uit een avondmaal in elke b&b (2 gangen); een ontbijt en een lunchpakket voor onderweg.
–> Dranken zijn niet inbegrepen (behalve plat water en een welkomstdrankje bij aankomst), en ter plaatste cash af te rekenen met de gastvrouw/heer.

Niet inbegrepen

Dranken: (behalve plat water en een welkomstdrankje bij aankomst)
Extra verbruik of gebruik van voorzieningen eigen aan de b&b, zoals sauna, hamam, hottub.
Huur elektrische fiets.